Intekenen voor de ouderspreekavond 8 mei 2018

op 20 april a.s. wordt het derde rapport uitgereikt Op dinsdag 8 mei 2018 is er een mogelijkheid om voor de vakken waarvoor uw zoon/dochter onvoldoende staat een afspraak te maken met de betreffende docent. Voor de laatste stand van zaken van de cijfers kunt u Magister raadplegen. U kunt zich via Magister digitaal inschrijven voor de ouderspreekavond vanaf nu tot en met 16 april 2018 23.00 uur.

U dient in te loggen met de inlogcode van de eerste ouder. Logt u in en ziet u niets over de ouderavond in het scherm dan logt u waarschijnlijk in met de verkeerde code. Mocht u er niet uitkomen stuur dan een e-mail naar administratie@willemblaeu.nl en vermeldt daarin ook de naam van uw zoon/dochter.

(de cijfers van uw zoon/dochter kunt u natuurlijk op ieder willekeurig moment bekijken als u inlogt in Magister. Een uitzondering daarop is als uw zoon/dochter meerderjarig is en hij/zij u (nog) geen toestemming heeft verleend deze in te zien). Ouders met kinderen die 18 jaar zijn of ouder krijgen standaard geen uitnodiging. Deze leerlingen zijn nl. meerderjarig. Mocht u toch een gesprek willen, dan moet uw zoon/dochter eerst zelf, door het zetten van een vinkje op het tabblad registratie van de leerlingenkaart, toestemming hebben verleend tot inzage in Magister.

De bijbehorende handleiding staat op onze website vermeld onder kopje:

Handleiding: inschrijven voor ouderspreekavond