Intekenen voor de ouderspreekavond

Op dinsdag 12 en woensdag 13 december 2017 worden de rapporten uitgedeeld door de mentor tijdens de ouderspreekavond (de cijfers van uw zoon/dochter kunt u natuurlijk op ieder willekeurig moment bekijken als u inlogt in Magister. Een uitzondering daarop is als uw zoon/dochter meerderjarig is en hij/zij u (nog) geen toestemming heeft verleend deze in te zien).

Ouders met kinderen die 18 jaar zijn of ouder krijgen standaard geen uitnodiging. Deze leerlingen zijn nl. meerderjarig. Mocht u toch een gesprek willen, dan moet uw zoon/dochter eerst zelf, door het zetten van een vinkje op het tabblad registratie van de leerlingenkaart, toestemming hebben verleend tot inzage in Magister.

Ieder gesprek duurt tien minuten.Het rapport/de SE-kaart wordt tijdens een persoonlijk gesprek aan u en uw zoon/dochter uitgereikt door de mentor op de ouderspreekavond.

Het intekenen gebeurt online in Magister. U ontvangt binnenkort een e-mail met uitnodiging. Belangrijk dus dat wij over de goede e-mailadressen van ouders beschikken. Mocht u uw inlogcode voor Magister niet meer weten, vraag dan tijdig, vóór 1 december 2017 nieuwe inlogcode aan via administratie@willemblaeu.nl.

De bijbehorende handleiding staat op onze website vermeld onder kopje

Handleiding: inschrijven voor ouderspreekavond