Reünie: Willem Blaeu bestaat 150 jaar

Dit jaar bestaat de school 150 jaar en dat is reden voor een feest. We nodigen alle oud-leerlingen en oud-personeelsleden en ook de huidige personeelsleden uit om dat op zaterdagmiddag 7 oktober in de school op de Robonsbosweg 11 in Alkmaar te komen vieren op een gezellige reünie.

Wie zijn er dan van harte welkom en wanneer en wat gaat dat kosten? En hoe ziet de organisatie eruit?

Reünie

Welkom zijn de oud-leerlingen en oud-personeelsleden en huidige personeelsleden van de school OSG Willem Blaeu en de zes rechtsvoorgangers. Dat wil concreet zeggen:

  • de Rijks HBS (opgericht 7 oktober 1867) van de Paardenmarkt te Alkmaar
  • de Noord-Kennemerland
  • de Bram Daalder Mavo
  • Alcmere
  • School voor Levensmiddelentechnologie
  • de Technische School Alkmaar.
  • OSG Willem Blaeu

Iedereen die verbonden was of is aan een van de zeven genoemde scholen, is welkom, echter wel zonder partner, tenzij die ook aan de school is verbonden (geweest).

We zijn nu bezig met de voorbereidingen. Er volgen later specifieke mededelingen over parkeren, de ontvangst en het programma. De reünie plaats vindt plaats tussen 13 en 17 uur. Om 14 uur vindt de officiële opening plaats. Het is de bedoeling dat iedereen zich voor die tijd heeft gemeld in de hal.

Aanmelden

We hopen op een grote aanmelding en verheugen ons op jullie komst. Je kunt je collega’s, docenten en medeleerlingen van destijds gemakkelijk terug vinden en met hen bijkletsen in de kantine of elders in de lokalen. Daar zorgen we voor.

In de hal meld je je aan en ontvang je bonnen voor 2 consumpties en 1 broodje. De school biedt koffie en thee aan bij de ontvangst. Je kunt zelf drankjes kopen ( fris 1 euro, bier / wijn 2 euro). Aanmelden gaat via het aanmeldingsformulier op de website. Pas wanneer de bijdrage in de kosten van de organisatie à 15 euro is ontvangen, ben je officieel aangemeld. Betaling geschiedt via iDEAL. Er kan geen restitutie plaatsvinden.

In verband met de organisatie vragen wij of je je op tijd wilt aanmelden. Aanmelden kan tot 5 oktober.

Veel gestelde vragen

Indien je na het lezen van bovenstaande nog een vraag hebt, kijk dan eerst op de pagina met “Veel Gestelde Vragen

Namens de lustrum commissie reünie 150 jaar

Drs. G.H. van Asperen ( rector)