IB diploma uitreiking

TTO Junior certificate

Op vrijdag 28 oktober j. l. ontvingen de huidige TTO leerlingen uit Havo 4 en Vwo 4 hun “Junior certificate” , het bewijs dat zij de eerste 3 jaren het tweetalige programma van het Willem Blaeu met succes hebben doorlopen. Wij zijn natuurlijk gepast trots op hun prestaties tot dusver. Nu op naar het IB (International Baccalaureate) programma dat start in Havo 5 en Vwo 5!

IB diploma

De TTO “alumni” van 2015-2016 hebben op 28 oktober hun IB diploma in ontvangst genomen. Alle 31 geslaagden waren aanwezig  om te horen hoe trots we zijn op hun behaalde resultaat. Wij bedanken hierbij graag ook het TTO team voor deze prestatie: teamwork pays off!  Marieke Kee en Gliondar Mac Gloinn.

 

Er waren vrijdagmiddag erg veel ouders en leerlingen in onze school om uit handen van de coördinatoren hun junior of senior International baccalaureate te ontvangen. Miss Kee en Miss Mac Gloinn maakten er een mooi verhaal van en hoewel er geen leerling iets op het podium zelf durfde te zeggen was het al met al een geslaagde middag.

Mede doordat onze wiskundedocent dhr. Van Straaten zich in een struisvogelpak had gehesen en tijdens de uitreiking alle leerlingen voorzag van een mooie roos.

Naast de al genoemde aanwezigen waren er

ook een aantal TTO – docenten om het feest luister bij te zetten, waarbij met name mevr. Van Breukelen in het zonnetje werd gezet vanwege haar noeste arbeid. Zij heeft voor meer dan 12 jaar de coördinatie geregeld van de onderbouw incl. de reizen naar Polen. Om het een en ander te illustreren voeg ik een aantal foto’s toe.

Elbert Veel