Afsluiting examenjaar 2017

Voor onze examenkandidaten loopt het schooljaar al weer ten einde. In de week na de meivakantie beginnen de eindexamens. Om hun schoolloopbaan gezellig af te sluiten heeft een feestcommissie van maar liefst 18 examenleerlingen een leuke afsluiting van het examenjaar bedacht: sportactiviteiten en een barbecue als afsluiting.

Op 14 april om 14 uur werd er gestart met lasergamen, bubblevoetbal en een stormbaan. Er werd gestreden om het beste team van 2017. Het weer zat gelukkig mee, zodat de leerlingen die even een rustronde hadden heerlijk op het grasveld liggend konden toekijken en bijpraten. Veel team hadden gekozen voor een duidelijke herkenning. Aan het einde van de rondes stonden twee team op evenveel punten. Een voetbalwedstrijd bracht uiteindelijk een winnaar: het badjassen team uit 6 vwo. Ze waren dolgelukkig met hun medaille die hun nog jaren aan deze middag en de overwinning zal herinneren.

Daarna was er nog een drukbezochte barbecue op school. Er werd gezellig bijgepraat over de middag en er werden plannen gemaakt voor de paasdagen. Iedereen kijkt terug op een geslaagde afsluiting van het examenjaar.

Corien Melissen,afdelingsleider mavo

Fransisca Grovenstein,afdelingsleider havo/vwo bovenbouw