Sport en school combineren? Doe mee aan de trials!

Wil jij ook de graag beste worden en het maximale uit jouw talent halen? Het Willem Blaeu werkt samen met diverse talentontwikkelingsprogramma’s zodat jij kunt trainen onder schooltijd en jezelf verder kunt ontwikkelen. Enkele van deze programma’s organiseren trials: een open training waarbij gekeken wordt of er voldoende ambitie is om deel te nemen aan één van de talentontwikkelingsprogramma’s.

Onze programma’s voor de academies zijn verwerkt in het rooster van de leerling. Op maandag- en donderdagochtend wordt er getraind tijdens de eerste twee lesuren. De leerlingen missen dus geen lessen. De leerlingen ontvangen van de school een speciale status waarmee zij toegang krijgen tot de afdeling Topsport & Talent. Daarnaast wordt de leerling gekoppeld aan een eigen begeleider zodat de leerling alle ruimte krijgt om sport en onderwijs te combineren.

Aanmeldprocedure Hockeyacademie
Voor het schooljaar 2024-2025 is er geen selectieprocedure. Er is voldoende ruimte voor alle leerlingen en binnen de trainingen wordt er gedifferentieerd op niveau. Motivatie en de wil om beter te worden vinden wij erg belangrijk en daarom geven wij elke speler de kans om zichzelf te ontwikkelen. Meld je snel aan of mail ons voor meer informatie! Bij aanmelding wordt de leerling uitgenodigd voor een kennismakingstraining.

Aanmeldprocedure Voetbalacademie
Ook dit jaar zal er voor de Voetbalacademie een trial georganiseerd worden onder leiding van onze gediplomeerde en gekwalificeerde trainers. Tijdens deze training wordt er gekeken naar het niveau van de leerling. De leerlingen kunnen in verschillende niveaus ingedeeld worden. Inschrijven kan via de website en vervolgens ontvangt u en/of de leerling een uitnodiging voor de selectietraining. De trial zal plaatsvinden op donderdag 15 februari 2024 op de velden van Alcmaria Victrix te Alkmaar.

Aanmeldprocedure Cycleacademie
De algehele motorische ontwikkeling staat centraal bij de Cycleacademie en er is veel persoonlijke aandacht voor de atleet. Belangrijk is dat de atleet gemotiveerd is om zodoende de maximale ontwikkeling na te streven. Motivatie en de wil om beter te worden vinden wij erg belangrijk en daarom geven wij elke sporter de kans om zichzelf te ontwikkelen. Meld je snel aan of mail ons voor meer informatie! Bij aanmelding wordt de leerling uitgenodigd voor een kennismakingstraining. Graag ontvangen wij bij de aanmelding wel het niveau, discipline en club/vereniging waar gesport wordt.

Wil je meer informatie of heb je een vraag neem dan gerust contact met ons op: Topsport@willemblaeu.nl

Naast onze eigen academies hebben wij ook een drietal samenwerkingen. Leerlingen die meedoen met de aangesloten academies krijgen eveneens op maandag- en donderdagochtend training.

Wij werken samen met de volgende academies;
AZ Vrouwen
Judo | Tom van der Kolk
RANW | Rugby

Rugby Academy
Trials: n.n.b.
Extern georganiseerd door Rugby Academy NoordWest
Aanmelden via: info@rugbyacademynoordwest.nl

Tom van der Kolk Judoacademie
Trials: n.n.b.
Extern georganiseerd
Aanmelden via: informatie@tomvanderkolk.nl

De trials voor de voetbalacademie zijn op donderdag 15 februari 2024 van 14.30 tot 15.45 uur bij Alcmaria Vitrix.

De trials van de cycle- en hockeyacademie zijn op donderdag 15 februari 2024 van 8.30 tot 9.45 uur bij Het Sportpaleis  en A.M.H.C. Alkmaar.

Aanmelden voor de academies van OSG Willem Blaeu kunt u via onderstaande button.

Aanmelden Trials 15 februari 2024

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook altijd een e-mail sturen naar Topsport@willemblaeu.nl of bellen naar 072-5122477 toestel 1180.