Sport en studie combineren? Doe mee aan de trials!

Wil jij ook graag beter worden in jouw tak van sport? Het Willem Blaeu werkt samen met diverse talentontwikkelingsprogramma’s. Enkele van deze programma’s organiseren trials: een open training waarbij gekeken wordt of er voldoende ambitie is om deel te nemen aan één van de talentontwikkelingsprogramma’s.

Aanmeldprocedure Hockeyacademie
Voor het schooljaar 2021-2022 hebben wij de keuze gemaakt om geen trials te organiseren voor de Hockeyacadamie. Dit betekent dat alle aanmeldingen direct geplaatst en ingeschreven worden. Op deze manier krijgt iedereen de kans om zich verder ontplooien

Aanmeldprocedure Voetbalacademie
Vanwege de Covid-maatregelen kunnen wij geen trials organiseren. In de basis wordt elke speler geplaatst op de voetbalacademie. Indien wij meer aanmeldingen krijgen dan wij kunnen plaatsen zal er gekeken worden naar het niveau van de speler en bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan onze VoetbalXtra onder leiding van een KNVB gecertificeerde trainer zodat iedereen zich maximaal kan ontwikkelen. Uiteraard zijn wij gehouden aan bepaalde aantallen en is er een kans dat wij vol zitten.

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaand adres.
Topsport@willemblaeu.nl

Hockeyacademie
Locatie: AMHC ‘Alkmaarsche Mixed Hockeyclub’
Aanmelden via: onderstaand formulier

Voetbalacademie (jongens)
Locatie: Alcmaria Victrix
Aanmelden via: onderstaand formulier

Voetbalacademie (meisjes)
Trials: n.n.b.
Extern georganiseerd door VV Alkmaar
Aanmelden via: academie@vvalkmaar.nl

Rugby Academy
Trials: n.n.b
Extern georganiseerd door Rugby Academy NoordWest
Aanmelden via: info@rugbyacademynoordwest.nl

Aanmelden voor de Hockeyacademie en Voetbalacademie trials via het onderstaande formulier.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook altijd een e-mail sturen naar Topsport@willemblaeu.nl of bellen naar 072-5122477 toestel 1180.