Iddink Onderhoud leermiddelenketen 5-6 juli

Onderhoud leermiddelenketen 5-6 juli

Beste coördinator Directe Toegang,

Graag vragen wij uw aandacht voor gepland onderhoud aan de leermiddelenketen tussen:

 vrijdagmiddag 5 juli 16:00 uur en zaterdagmorgen 6 juli 08:00 uur 

Waarom?

Het onderhoud is noodzakelijk ter voorbereiding op een vlekkeloze start van schooljaar 2019 – 2020. Wijzigingen in de leermiddelenketen worden op dat moment onder regie van Edu-K doorgevoerd.  

Wat betekent het?

Docenten en leerlingen hebben tijdens het onderhoud geen toegang tot het digitaal leermateriaal. De elektronische leeromgeving (ELO) of het schoolportaal dat de leermiddelen ontsluit kan tijdelijk geen toegang bieden tot een groot deel van het digitale leermateriaal. Andere functionaliteiten in de ELO of het schoolportaal blijven wel toegankelijk, bijvoorbeeld roosters en cijfers. 

Wat vragen we van u?

Informeer alstublieft docenten en leerlingen over het geplande onderhoud, zodat zij tijdig maatregelen kunnen nemen. Datum en tijdstip zijn bepaald in afstemming tussen de VO-raad, scholen en leveranciers. Om de overlast te beperken is gekozen voor een tijdvenster waarin het gebruik van digitaal leermateriaal altijd bijzonder laag is.

We vertrouwen op uw medewerking om docenten en leerlingen te (laten) informeren. Heeft u vragen of wilt u reageren, dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

Team Support Digitaal

Iddink

PS: zie ook nieuwsbrief VO-raad

 

Iddink is een geregistreerd merk van Iddink Learning Materials B.V. – KvK nr. 09034338