Brugklasboekje 2024-2025

Bijgevoegd vindt u het boekje voor de brugklas 2024-2025. Hieronder vindt u verdere uitleg over de introductieweek.

1kba/1kbb/1ha/1hvt
Woensdag 4 september: leerlingen verzamelen om 13.00 uur op school. De mentor gaat met de leerlingen aan de slag. Van 14.00 tot 17.00 uur hebben de leerlingen een speurtocht in de binnenstad van Alkmaar. Daarna eten de leerlingen op school en zal er een spelletjesavond zijn. Leerlingen slapen een nachtje op school en ontbijten de volgende dag. De spullen voor het ontbijt worden verkregen tijdens de speurtocht. Leerlingen hoeven dus niks mee te nemen vanuit huis voor het ontbijt.

Donderdag 5 september: na het ontbijt vertrekken de leerlingen naar de boulderhal in Alkmaar. Belangrijk is dat de leerlingen beschikking hebben over een fiets. De mentor fietst samen met de leerlingen naar het boulderen. Hierna zijn de leerlingen vrij. Niet alle klassen vertrekken om dezelfde tijd.

Vrijdag 6 september: de leerlingen worden om 09.00 uur op school verwacht. Leerlingen fietsen samen met de mentor naar Indoor Beach events. Het is belangrijk dat de leerlingen makkelijke kleding dragen, omdat dit een sportieve activiteit is. Hierna fietsen de leerlingen samen met de mentor terug naar school, waarna nog tijd is voor mentorzaken.

1m/1v/1hb/1T
Woensdag 4 september: de leerlingen vertrekken samen met de mentor naar de boulderhal in Alkmaar, nadat zij eerst gezamenlijk op school hebben verzameld. Belangrijk is dat de leerlingen beschikking hebben over een fiets. De mentor fietst samen met de leerlingen naar het boulderen. Hierna zijn de leerlingen vrij. Niet alle klassen vertrekken om dezelfde tijd.

Donderdag 5 september: leerlingen verzamelen om 13.00 uur op school. De mentor gaat met de leerlingen aan de slag. Van 14.00 tot 17.00 uur hebben de leerlingen een speurtocht in de binnenstad van Alkmaar. Daarna eten de leerlingen op school en zal er een spelletjesavond zijn. Leerlingen slapen een nachtje op school en ontbijten de volgende dag. De spullen voor het ontbijt worden verkregen tijdens de speurtocht. Leerlingen hoeven dus niks mee te nemen vanuit huis voor het ontbijt. 1T slaapt niet op school.

Vrijdag 6 september: Na het ontbijten gaat een deel van de klassen midgetgolfen bij de Batavier en een deel heeft ICT-training op school. De klassen wisselen elkaar vervolgens af.

Als er vragen zijn over het programma of andere vragen over het brugklasboekje, stuur dan een email naar Guillaume Klopper, klog@willemblaeu.nl.