Persbericht – 14 juni 2017

Regionale Tennis Academie Alkmaar (RTAA).

In navolging van de al vele talentontwikkelingsprogramma’s die verbonden zijn aan de Topsport talentschool de OSG Willem Blaeu start aankomend schooljaar – seizoen 2017/2018 de: Regionale Tennis Academie Alkmaar (RTAA).

Wat is het doel?

De RTAA heeft als doelstelling regionaal in de omgeving Alkmaar jaarlijks jongens en meisjes extra tennistrainingen aan te bieden naast hun huidige trainingen, waardoor de deelnemers zich extra ontwikkelen in tennis. De doelgroep zijn jongens en meisjes die deelnemen aan de nationale jeugdranglijst toernooien.

Wie zijn erbij betrokken?

De RTAA is ontstaan uit een samenwerking tussen T.C. Alkmaar, de O.S.G. Willem Blaeu en Alkmaar Sport en wordt uitgevoerd door de Van Gelderen Tennis Academy, talentpartner van de K.N.L.T.B. in de vorm van Marcel Petitjean, hoofd- en selectietrainer van T.C. Alkmaar.

Wat zijn de kosten?

Eigenbijdrage is € 350,– voor 1x trainen, bij 2x trainen € 600,– per schooljaar/seizoen.

Wat kun je verwachten?

30 weken 2 tennistrainingen van anderhalf uur in de week onder en aansluitend aan schooltijden, waarvan anderhalf uur op een ochtend, en anderhalf uur in de middag. De 30 weken zijn verdeeld over 20 weken buiten en 10 weken binnen en er wordt getraind in groepen van maximaal 8 deelnemers en/of deelneemsters.