Sportdag klas 1 en 2

Woensdag 6 juli vond de sportdag voor klas 1 en 2 plaats. De bsm-leerlingen uit havo 4 en vwo 5 hadden voor de leerlingen een leuke 10-kamp bedacht. Het weer liet zich van zijn goede kant zien, dat was erg fijn!

Vanaf 8.30 waren de bsm-ers druk in de weer met het klaarzetten van alles. De spelletjes bestonden uit tweelingvoetbal, hindernisestafette tot een enorme stormbaan en Stef stuntpiloot.

Om 10.30 begon ronde 1. Fanatiek werd er op alle onderdelen tegen elkaar gestreden. De klassen waren verdeeld in 20 teams met zeer enthousiaste teambegeleiders. Sommige begeleiders waren zo enthousiast dat ze meestreden in de strijd (meneer Madencioglu, meneer Kentie, meneer Haverkate en anderen natuurlijk). Om 11.45 werd er een verkoelend raketje uitgedeeld door de dames van de catering. Om vervolgens weer verhit verder te kunnen strijden.

Bij de prijsuitreiking bleek het beste team overal team 2ma2 onder de bezielende leiding van meneer Cordia. Team 2ma2 was tevens de beste 2de klas.  Als beste brugklasteam eindigde klas 1VHta1 onder leiding van meneer Van Straaten en mevrouw Bilar . Het sportiefste team van de dag was klas 1VHa1 onder leiding van meneer Haverkate en mevrouw Van der Pol.

Het was een sportieve, gezellige dag!

Eva Kardinaal en Michel Kwee

Docenten bsm en lo