vervolg: Onderwijs en begeleiding tot 6 april 2020

(brief aan leerlingen)
Vanaf morgen starten we met een 40-minutenrooster. Volg daarvoor de roosterpublicatie in UNTIS. Het is de bedoeling dat je gaat werken aan de vakken die op het rooster staan.

De roostertijden zijn zoals je gewend bent op andere 40-minutenroosterdagen.

Heb je bijvoorbeeld op woensdag het eerste uur Nederlands (van 8.30 – 9.10 uur), dan is je docent Nederlands op dat moment beschikbaar voor contact. Je gaat dan werken aan de opdrachten die in Magister staan voor dat vak. Of je docent organiseert op dat moment een digitale activiteit. Let dus goed op de instructie van je eigen docent.

Veel van je docenten zullen met het programma ‘Teams’ gaan werken. Ik voeg een instructie voor dit digitale programma bij.

Zoals ik in mijn vorige brief al schreef neemt je mentor wekelijks contact met je op over hoe het gaat. Als je zelf vragen hebt kun je je mentor altijd mailen.

Inmiddels is vandaag bekend geworden dat we schoolexamens wél op school kunnen afnemen. In welke vorm we dat doen laat ik morgen weten.

Ik raad je aan actief deel te nemen aan het onderwijsprogramma-op-afstand. Op die manier raak je niet achter. Ook hoop ik dat je ouders een beetje de rol van studiebegeleider kunnen vervullen. Ik wens je veel succes!

Met vriendelijke groet,

Dick van Asperen

rector