Groep 7/8

Bezoek onze school 

Inschrijfformulier schooljaar 2023-2024

Aanmeldweek 2023

De aanmeldweek is van maandag 6 maart tot en met vrijdag 10 maart 2023. Onze aanmelddagen zijn maandag 6, dinsdag 7, woensdag 8 maart 2023. Als u tijdens deze aanmelddagen langskomt op het Willem Blaeu is er altijd iemand beschikbaar om u persoonlijk te woord te staan over de inschrijving van uw kind en om kennis te maken. Ook kunt u met uw kind een rondje door de school lopen om samen de nieuwe school te bekijken. Om in te schrijven vult u het digitale inschrijfformulier in op onze website en kunt u het (eind)advies van de basisschool als bijlage toevoegen. Inschrijven voor schooljaar 2023/2024 kan vanaf de Open dag. Voor een inschrijving van het huidige schooljaar kunt u contact opnemen met de desbetreffende afdelingsleider (zie onderaan deze pagina). 

Voor informatie verwijzen wij u door via onderstaande links: 

Informatie over  OSG Willem Blaeu 

Wij gebruiken de BrugklasApp  om informatie delen over de brugklas op onze school. 

Hier kunt u alvast een voorproefje nemen met het fimpje een dag op het Willem Blaeu“.

“Een dag op het Willem Blaeu”

Bezoek ons schoolgebouw in 360⁰

Via de volgende link kun je virtueel onze school bezoeken: 360⁰ tour in onze school . U kunt een ‘rondje’ door onze school maken in onze digitale tour. Bekijk alle lokalen, kantines en gangen. Proef de sfeer en maak kennis met onze school. In iedere ruimte is informatie (d.m.v. video, foto en links) te vinden.

Onze digitale flyer brengt jou in beweging

Webinar Open Dag 2021

Tijdens de schoolsluiting in de Covid-19 tijd was het niet mogelijk om bezoekers op onze Open Dag te ontvangen. We organiseerden destijds een webinar om toch iedereen te kunnen informeren over onze school. Om een kijkje te nemen, kunt u hier het  webinar van 2021 (duur:30 minuten) downloaden en bekijken: (het enige dat anders is, is dat VoetbalXtra is opgegaan in de Voetbalacademie)

Webinar 1 Webinar 2

 

Digitaal inschrijven OSG Willem Blaeu

Voor inschrijving in het huidige schooljaar, kunt u contact opnemen met de betreffende afdelingsleider.

Inschrijven is mogelijk voor schooljaar 2023-2024
  • afdelingsleider vmbo/mavo: mw. C. Melissen (MEL@willemblaeu.nl) 
  • afdelingsleider havo/vwo – klas 1 t/m 3:  mw. R. IJpelaan (IJPR@willemblaeu.nl) 
  • afdelingsleider havo/vwo  – klas 4 t/m 6:  mw. A. de Haan (HAAN@willemblaeu.nl)

Stel een vraag